29 Kasım 2021 Pazartesi

Konya Hurda Pet Şişe

En çok tüketilen içeceklerden biri olan su ve bunun yanı sıra diğer içeceklerin pet şişeleri çok sayıda üretilmektedir. Bu kadar yaygın kullanılan pet şişeler ‘kullan at’ düşüncesi yerine ‘kulan-dönüştür-tekrar kullan’ anlayışında tekrar üretime kazandırılabilmektedir. Pet şişe, doğada yüzyıllarca kaybolmadan kalabilmektedir. Coşkun hurdalık, olarak hurda pet şişe alımı yapmaktadır. Hurda pet şişeleri alan firmalar, genelde atık pet şişe alımları için belli bir ağırlık sınırı uygulamaktadır. Diğer plastiklerden farklı olarak, pet şişelerin yapısındaki polimer zincirleri, geri dönüşüm işlemleri için eski halini almaktadır.

Hurda Pet Şişe Nereye Satılır?

Hurdacılar çoğunlukla hurda pet şişeleri almaktadır. Pet şişeleri almadan önce belli bir ağırlıkta ve preslenmiş şekilde olmasını isteyen firmalar, alımlara bazı sınırlar koymaktadır. Hurdanın belli bir ağırlıkta olmasını istemesinin yanı sıra ağırlık belli bir noktayı geçtiğinde fiyatta değişimler de görülebilmektedir. Günümüzde 1 litre pet şişenin ağırlığı 32 ila 36 gram arasında değişebilmektedir. Pet şişelerin ağırlığını hesaplarken bu ortalama veriyi baz alabilirsiniz.

Hurda Pet Şişe Çeşitleri

Konya’da her bölgeden hurda alım-satımı yapan Coşkun Hurdalık olarak pet şişe çeşitlerinden bahsedecek olursak; Hurda ABS Plastik, Hurda Polipropilen Moblen, Hurda Polistren Kristal, Hurda Jelatin, Mavi Kırmızı Kapak, Şeffaf Beyaz Naylon Hurda, Çıkma Pimapen Hurdası, Elteks Plastik Hurda,  Hurda Temiz Pet Şişe gibi çeşitler vardır. Bu şişelerin yapılarına göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Hurda Pet Şişe Fiyatları

Pet şişe hurdalar; yukarıda bahsedildiği üzere birçok çeşit ve özelliktedir. Bu çeşitlilikten dolayı pet şişe hurda fiyatları değişebilmektedir. Konya pet şişe hurda alımı yapan Coşkun Hurdacılık pet şişe hurda fiyatlarını belirlerken en güncel hurda fiyatlarına göre ve hassas hurda teraziler kullanarak ölçüm yapar.

Hurda Pet Şişe Fiyatları Şöyledir

Hurda ABS Plastik           

Hurda Polipropilen Moblen       

Hurda Polistren Kristal  

Hurda Jelatin    

Mavi Kırmızı Kapak        

Şeffaf Beyaz Naylon Hurda

Çıkma Pimapen Hurdası               

Elteks Plastik Hurdası    

Hurda Temiz Pet Şişe    

 

Konya hurda pet şişe alımı için tıklayın.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Epoksi Zemin Kaplama Nedir

Epoksi Nasıl Bir Malzemedir? Epoksi, termosetler grubuna ait olan yapıştırıcı özelliğe sahip kimyasal bir reçinedir. Suya, aside ve alkali...