29 Kasım 2021 Pazartesi

Konya Karton Hurda Alımı

Ülkemizde her gün a4 kağıt, karton kutu, ambalaj kağıtlar ve kağıt bardak kutularını bilinçsiz şekilde ve umursamazca çöpe atıyoruz. Konya ‘da Coşkun Hurdacılık olarak karton hurdalarınızı almaktayız.


Özellikle kağıt yapımında ağaçların kullanıldığını biliyoruz. Ağaçların daha fazla kullanılmaması ve geri dönüşüme kazandırılması mümkündür. Firmamız, elinizde bulunan hurdaları alarak tekrar kullanıma kazandırmaktadır. Bu sayede kağıt üretim sektöründe ve kağıdın kullanıldı her sektörde bir rahatlama olacaktır. Coşkun Hurdacılık, yüksek fiyatlara hurda alımı yapmaktadır. Bu yüzden Coşkun hurdacılığı tercih ederek avantaj kazanabilirsiniz. Kağıtlar istisnasız birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt kullanmayan sektör neredeyse yoktur. Dolayısıyla, firmamızın yapmış olduğu hurda alımları bu sektörleri de önemli ölçüde canlandırmaktadır. Özellikle Konya’da yüksek fiyattan hurda kağıtlarını satmak isteyenler Coşkun Hurdalığı tercih edebilir.

2009 yılı verileri incelendiğinde, dünyadaki kâğıt ve karton imalatı yaklaşık olarak 370,7 milyon ton civarındadır. Günümüzde modern kâğıt hamuru ve kâğıt endüstrisinde küresel olarak Çin ve hemen ardından ABD üst sıralarda yer alan üreticilerdendir. Çin ise dünya kâğıt ve karton üretiminin %24’ünü yapmaktadır. Ülkemiz yıllık 2,5 milyon ton kâğıt ve karton üretimiyle 25. sırada yer almaktadır.

Kağıt ve karton hurda fiyatları belirlenirken en önemli hususlardan biri de kartonun niteliğidir. Yani fiyatlar kartonun kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Karton Hurda Fiyatları

Karton hurdalar; yukarıda bahsedildiği üzere birçok çeşit ve özelliktedir. Bu çeşitlilikten dolayı karton hurda fiyatları değişebilmektedir. Konya karton hurda alımı yapan Coşkun Hurdacılık karton hurda fiyatlarını belirlerken en güncel hurda fiyatlarına göre ve hassas hurda teraziler kullanarak ölçüm yapmaktadır.

Karton Hurda Fiyatları Şu Şekildedir

Karton Kağıt

Karışık Kağıt

Beyaz Kağıt

Okul Kitabı

Bardak Kağıt

Gazete (Kullanılmamış)

Gazete (Kullanılmış)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Epoksi Zemin Kaplama Nedir

Epoksi Nasıl Bir Malzemedir? Epoksi, termosetler grubuna ait olan yapıştırıcı özelliğe sahip kimyasal bir reçinedir. Suya, aside ve alkali...