24 Kasım 2021 Çarşamba

Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı (Call Center)

Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı (Call Center)

Çağrı merkezleri, kurum ve kuruluşların haberleşmesini sağlayan, hizmet verilen ürün hakkında soru yaşayan ya da aldığı siparişle ilgili danışmak isteyen müşterilere destek veren kurumdur. Çağrı merkezlerinde, herkesin bir anda konuşmasından kaynaklı ses karmaşası yaşanmaktadır ve sesler yankı yapabilmektedir. Çağrı merkezleri, ses yalıtımı yapımının en gerekli olduğu kuruluşlardandır. Ses yoğunluğunun oldukça fazla karmaşık ve kalabalık olduğu yerlerde gerçekleştirilen işleme çağrı merkezi ses yalıtımı denir.

Çağrı merkezlerinde ses yalıtımı yapılmaması durumunda, oluşacak ses kalabalığı ortamda çalışan kişileri rahatsız edip, iş verimlerini düşürebilmektedir. Hatta hassas bilgiler risk altında olduğundan, bütçenize zarar bile verebilir. Bu sebeple bir hacim akustiği türü olarak bilinen çağrı merkezi ses yalıtımı yapılması son derece önemlidir.

Çağrı merkezinizde ihtiyaçlarınıza ve sorunlarınıza göre çağrı merkezi ses yalıtımı çözümlerini şimdi keşfedin.

Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı İçin Hangi Malzemeler Kullanılır?

Çağrı merkezlerinde, sesin emiliminin sağlanması, ses kalabalıklığınıve yankıyı azaltmak amacıyla akustik kaplama malzemeleri kullanılabilir. Aynı zamanda yan yana olan masalar arasındaki seslerin birbirine karışmaması için, masalar arası separatör veya akustik paravan tercih edilebilir. Çağrı merkezlerinde kullanılacak akustiği uygulamak da oldukça kolay ve bütçenize zarar vermeyecek türdendir. Bu akustik kaplama malzemeleri; yüzer tavan paneli, akustik sünger ya da akustik panel olabilir. Akustik sünger ve akustik panel, yankının olduğu yere kolayca uygulanmaktadır. Akustik sahne ayırıcılar, akustik eko kumaş paneller genellikle sorunlarınızı çözmek için kullanılabilir.

Bu sayede çağrı merkeziyle konuşan müşterilerin dedikleri daha iyi anlaşılır ve müşterilerin istekleri, tam anlamıyla karşılanabilir. Eğer sesler yüksek olur ve birbirine karışırsa, müşteri verilen hizmetten memnun kalmayabilir.Tüm bunlar olurken, çağrı merkezinizin tasarımı bozulacak diye endişe etmenize de hiç gerek yok. Tamamen kendi zevkiniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, akustik kaplama malzemelerini siparişi edebilirsiniz.

Zemin çağrı merkezi ses yalıtımı için akustik halı, kauçuk halı gibi yöntemler kullanılmaktadır. Hangi yöntemin kullanılacağı, çağrı merkezindeki sesin desibeline göre değişiklik göstermektedir.

Yani anlayacağınız çağrı merkezleri için telefon görüşmeleri gerçekleştirilen ortama ses yalıtımı yapmak son derece önemli, aynı zamanda oldukça da kolay. Özellikle masa arası separatörler yardımıyla, sesler birbirine karışmayacağından müşterilerinizle sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Alternatif diğer akustik kaplamalar sayesinde de çağrı merkezindeki gereksiz uğultu ve gürültünün önüne geçmiş olursunuz. Çağrı merkezinin ses yalıtımı uygulamalarını gerçekleştirmemesi durumunda hassas bilgiler risk alacak ve verimliliği düşürecek, bu da maddi kayıplara neden olacaktır. Düzgün bir ses olmadan, zayıf iletişim ve çalışanların hayal kırıklığı sorun haline gelecektir.

Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı Görüşmelerinizin Kalitesini Artırır

Çağrı merkezi çalışanları telefonla iletişim sağlar, bu nedenle masaların yakın olması ses sorunlarına neden olabilir. Çalışanlar arasındaki bu ses sorunları, iş performansını doğrudan etkileyen faktörlerden biridir. Çağrı merkezi ses yalıtımı çalışmaları bu tür problemleri gidermek için tasarlanmıştır. Bu nedenle masanıza bölme veya ses emici süngerler konulabilir veya çözümü onaylarsanız teknik ekibimiz doğrudan duvar, tavan ve zeminlerde sıkı ses yalıtımı uygulamaları gerçekleştirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Epoksi Zemin Kaplama Nedir

Epoksi Nasıl Bir Malzemedir? Epoksi, termosetler grubuna ait olan yapıştırıcı özelliğe sahip kimyasal bir reçinedir. Suya, aside ve alkali...