24 Kasım 2021 Çarşamba

Ofis Ses Yalıtımı (Ofis Akustiği)

 

Ofis Ses Yalıtımı (Ofis Akustiği)

Çalışma ortamının sessizliği, çalışanların rahatı, performanslarının verimliliği, ve çalışma ortamlarının estetiği için çok önemli bir faktördür. Çalışma esnasında çalışan personellerin işlerine adapte olup verim alabilmeleri iş ortamında bulunan sese bağlıdır. Bu sebeple dekorasyon, kullanılan eşyalar ve yapılan ofis ses yalıtımı, ofis ortamında personellerinizin verimini artırmanız için gerekli olan uygulamalardır.

Ofisler çalışan insanlar tarafından sıkça kullanılan yerlerdir. Dış ortamdan gelen gürültü çalışanların dikkatlerinin dağılmasına ve adaptasyon sorunları yaşamalarına sebep olur. Bu etmenler doğrultusunda ofis içi ses yalıtımı yapılmalıdır.

Ayrıca, belirli çalışma alanlarının dışında personellerin kendi çalışma odaları içinde ses izolasyonu yaptırmaları ev ortamları çalışma verimini de arttırmaktadır.

Ofis Ses Yalıtımı Neden Yaptırılmalıdır?

Ofis ses yalıtımı, toplantı ve çalışma esnasında meydana gelen ses trafiğinin önüne geçerek genel manada iletişim trafiğinin kontrol altına alınarak verimli çalışma ortamı sunar.

Hem ortamdaki ses yoğunluğunu azaltırken hem de güzel ve şık bir görüntü sağlanmış olur. Bu tür işlerde malzemelerin kalitesi ve işlevi kadar ekibin çalışma şeklide oldukça önemli bir etmendir. Biz ise bu kriterlere oldukça çok önem vererek kaliteli bir çalışma yapabilmek için uğraşmaktayız. Aldığımız geri dönüşlerde gördüğümüz üzere de son derece başarılı çalışmalar yaptığımız ortadadır.

Ofisinizde, telefon yoğun departmanlarda ve tabii ki dikkat ve konsantrasyon gerektiren iş departmanlarında ofis ses izolasyonu çok önemlidir.

Sound Akustik Ofis Akustiğini Nasıl Uygular?

Profesyonel ekiplerin yalıtım sürecinde birinci sınıf yalıtım malzemeleri kullanması gerekir. Ofis içinde odalar arası ayırma sistemi ve ısı yalıtım işlemi kullanılsa da dış gürültüyü azaltmak için tavan, zemin ve dış duvarlarda ısı yalıtım uygulamaları yapılmalıdır. Tabii ki, tüm bu prosedürler, profesyonel ekip gerekli ölçümleri yaptıktan sonra sıralı sistematik araştırmalarla tamamlanmalıdır. Ölçüm sonucunda hangi malzemelerin kullanılacağı ve nasıl kullanılacağı belirlenmelidir.

Ofis ses yalıtımı, müşterimizin isteği bağlamında profesyonel ekibimiz tarafından yapılan başarılı bir çalışma ile müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir.

Epoksi Zemin Kaplama Nedir

Epoksi Nasıl Bir Malzemedir? Epoksi, termosetler grubuna ait olan yapıştırıcı özelliğe sahip kimyasal bir reçinedir. Suya, aside ve alkali...